Miercuri 21 iunie 2017 la Hotel Marshal, s-a desfasurat evenimentul cu tema “Oportunitati de afaceri si alte facilitate in Marea Britanie inainte si dupa Brexit”,organizat de XBS si EximBank .

be_1326_mEvenimentul la care au participat Excelenta sa Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti Dl.Paul Brummel,Dl. Neil McGregor, Vicepresedinte al camerei de comert britanice si Dl. Stelica Fudulea Secretar de Stat, s-a bucurat de un real succes.

In plus, prezenta a doi antreprenori romani de succes in Marea Britanie in persoana domnului George Betianu si a doamnei Ozana Giusca fondator si CEO Tooliers au facut ca  dezbaterile pe tema mai sus mentionata sa “starneasca” interesul participantilor (firme bine pozitionate pe piata romaneasca de afaceri) la eveniment.

 

 

be_1298_mXBS este o agentie de business  romaneasca , care ofera solutii de afaceri: promoveaza si/ sau reprezinta companii, produse sau servicii, organizeaza evenimente de afaceri B2B sau special  in tara sau strainatate, organizeaza vizite oficiale in tara sau strainatate, faciliteaza intalniri cu autoritatile locale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteti viziona un videoclip cu  evenimentul organizat de noi