Prin bunavointa Excelentei Sale Doamna Ambasador Iulia Pataki, cu resedinta la Nairobi, va rog sa imi confirmati pana la 20.01.2016 daca puteti participa la aceasta delegatie incepand cu data de 28.02.2016, lista anexata poate fi completata cu alte firme interesate.
La Addis Abeba si Kampala avem deja exprimata deschiderea pentru a va primi cu organizarea de forumuri de afaceri.  
Va rugam in mod unitar sa completati datele solicitate in anexa, spre a le oferi organizatorilor forumurilor de afaceri, cu informarea firmelor locale potrivite profilului  si intereselor Dvs. de afaceri. 
Pentru consultarea pietelor vizate si a potentialilor parteneri, va rog accesati www.2merkato.com /Ethiopian Business Portal si www.selfafrica.com *inclusiv Ghidul de Afaceri intocmit de mine pe tarile unde se va organiza misiunea economica.
Ne vom stradui la Addis Abeba sa puteti si expune cataloage si produse, fie cu sprijinul AACCSA, fie la Ambasada.  
Contactele separate este bine sa le primiti la hotelul unde va cazati, spre a economisi timp. In Addis Abeba, Hotelul Washington din apropierea Ambasadei dispune de o sala unde au si facilitati de proiector, unde am mai organizat astfel de activitati in bune conditii.  
Va rog sa imi confirmati daca puteti utiliza toti acceasi agentie de turism din tara, care sa va sprijine pe toata durata deplasarii preconizate. O puteti selectiona chiar Dvs. de comun acord.
Ambasadele din Addis Abeba si Nairobi dispun doar de un singur diplomat si de aceea ne ajuta mult sa calatoriti si sa va cazati impreuna.
Va rugam sa ne comunicati si alte elemente in care sunteti interesati, inclusiv mediatizare, reclama, posibile contra cost in presa privata (500 USD o pagina in Etiopia).  
Trebuie sa va vaccinati din timp impotriva febrei galbene si sa aveti la Dvs. carnetul de vaccinari.
Costurile deplasarii le suporta fiecare firma in parte, plata la agentia de turism din tara pentru bilet de avion si plata la cazare direct la hotelul unde va cazati. Nu exista un organizator general sau pe tara, cu exceptia organizatorilor forumurilor de afaceri, unde vom colabora cu entitatile locale. Ambasadele din Addis Abeba si Nairobi vor facilita programul si contactele. Se va plati costul biletelor de avion si cazarea pe ruta Bucuresti (plecare 28.02, cazare 28.02 si 29.02)-Addis Abeba (plecare catre Nairobi 1.03, cazare 1.03 si 2.03)-Nairobi (plecare catre Kampala 3.03, cazare 3.03 si 4.03)-Kampala (plecare 5.03). Ne straduim sa va asiguram cu posibilitatile Ambsadelor si ale consulului onorific din Kampala transport intern, insa este bine sa aveti si o masina inchiriata cu sofer daca se poate. Sugerez ca in afara de vizitarea unor obiective, sa primiti dupa forumuri toti partenerii la discutii autohtoni la locul unde va cazati, pentru economie de timp.
Pentru Etiopia, se poate caza cu masa inclusa pana in 200 USD/noapte, in Nairobi si Kampala cu maxim 300 USD / noapte.
In Addis Abeba propun Hotelul Washington, langa ambasada, unde sper sa puteti lua si masa in baremul de 120 USD pe zi, deci cred ca 240 USD pentru Etiopia sunt minimul pentru sederea prevazuta cu noptile de 28 si 29.02, urmand ca pe 1.03 sa se plece catre Nairobi, unde se va sta pe 2 si 3.03. Pe 3.03 se va pleca la Kampala, unde se va sta pe 3 noapte, 4.03 iar pe 5.03 se va incheia delegatia.  Traseul mentionat si costul biletelor de avion se calculeaza la agentia de turism din tara, va sugerez sa lucrati toate firmele cu aceeasi agentie si sa calatoriti impreuna. Pentru rezervare cazare va putem sprijini noi.
La solicitarea Dvs., azi am fost la 2 show-room-uri, www.wowallinone.com si SAT SOLAR ENGINEERING, dintre care al doilea are si servicii de executie proiecte integrate si este foarte interesat de SOLUTII DE HIGH TECH. 
Va rog daca se poate sa imi retransmiteti in engleza oferte, in completarea site-ului ce l-am comunicat lor.  
ASTEPT CONFIRMAREA DVS SI APOI SA VA COORDONATI INTRE FIRME PENTRU CALATORIE SI CAZARE LA UN LOC.
Ethiopian Business Portal

2merkato provides business information for investors, suppliers, buyers, traders who are engaged or want to engage in business activities in Ethiopia.
Preview by Yahoo
www.selfafrica.com

With the contribution of the Embassies of Romania in Addis Ababa and Nairobi
Preview by Yahoo

 

Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie.